Vi bruger cookies for at optimere brugeroplevelsen - læs mere her.

Marcuz Larsen
Indehaver (Online)

Venligst tryk på pilen hvis du ønsker at komme i dialog med os.

  • Selskabsoprettelse
  • Priser
  • Ændringssag
  • Andet
Hej og velkommen til chatten. Du kan nu starte dialogen.

OPNÅ GRUPPERABATTER

UDEN AT SKULLE REJSE I EN GRUPPE

TravelAsOne tilbyder rejsende at gøre brug af kraften i sociale netværk for at få megarabatter på hoteller. Vi kalder det Social Travelling:

Sidste pladser »

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du alle spørgsmål du kan komme i tanke om. Hvis du har et spørgsmål, der ikke er besvaret kan du altid kontakte os via chatten eller på email: info@travelasone.com

Q: Hvordan opretter jeg en bruger?

A: Det er gratis at opprette en bruger profil. Øverst på sitet finder du rubrikken 'Opret bruger'. Følg vejledningen og indtast dine informationer. Når alt er indtastet modtager du en velkomstmail.

Q: Hvordan laver jeg en booking?

A: Find det tilbud du bedst kan lide. Herefter tryk på 'Skriv dig op på tilbuddet her'. For at skrive dig op på et tilbud er det nødvendigt at du opretter en TravelAsOne bruger. Årsagen skyldes at vi hos TravelAsOne ønsker troværdige tilmeldinger. Efter du har skrevet dig op vil du nu se at skriv-dig-op knappen er blevet grøn og der står du nu er tilsluttet. En aktiveringsmail er løbende blevet fremsendt. I mailen fremgår det hvordan du aktivere din tilmelding, hvilket senest skal ske 3 dage efter tilmelding. Hvis aktiveringen ikke sker tre dage efter tilmelding fjernes din tilmelding automatisk. Aktiveringen går ud på at du skrive ind din ønskede afrejse- og hjemrejsedato, dit samt dine medrejsendes navne, om der er nogle specielle behov vi skal være opmærksomme på og endeligt skal du acceptere at du er i overensstemmelse med vores regler og vilkår. Når dette er gjort er din tilmelding aktiveret og du kan blot læne dig tilbage og vente på at nok tilmelder sig tilbuddet. Tilmelding er ganske uforpligtende og gratis frem til tilmeldingskravet.

Q: Hvilke typer af medlemskaber findes der?

A: Der findes to typer af medlemskaber. Det ene er et privat medlemskab og det andet er et virksomhedsmedlemskab. Med et privatmedlemskab kan du slutte dig på et hvilken som helst tilbud, få et overblik over dine tilmeldinger og oprette hotel ønsker. Med et virksomhedsmedlemskab kan du ikke tilmelde dig tilbuddende men oprette dem. Dette medlemskab er primært for hotellerne, så de selv kan oprette deres mængderabatter. Derudover har en virksomhedsprofil sin egen statistik-side og kan følge med i aktiviteten et tilbud genererer.

Q: Hvad er et tilmeldingskrav?

A: Alle mængderabatter på TravelAsOne har et tilmeldingskrav som er bestemt af hotellet. Er tilmeldingskravet fx 20 tilmeldte, kræver det 20 tilmeldte for at aktivere mængderabatten. Tilmeldingskravet fremgår af den orange mand på hvert et tilbud.

Q: Hvorfor sælger TravelAsOne ikke flybilletter?

A: På sigt er det ønsket at TravelAsOne tillige kan tilbyde flybilletter. En af de væsenlige årsager til hvorfor TravelAsOne ikke gør det er for at holde konceptet fleksibelt og åbent for hele verden. Hvis TravelAsOne solgte flybilleter vil tilbuddene kun være attraktive for den brøkdel af mennesker, der bor i nærheden af den pågældende lufthavn.

Q: Hvad er en mængderabat garanti?

A: Når startsindbetalingen - depositum - er indbetalt og registreret fremsendes der et garantibevis for mængderabatten på vegne af hotellet og TravelAsOne. Den tilmeldte skal indfri garantibeviset 50-60 dage før afrejse. Den bestemte dato fremgår tydeligt af hvert tilbud og den tilknyttede information.

Q: Hvad er en startsbetaling?

A: En startsbetaling - depositum - er en betaling på mellem 10-50%, der skal betales til hotellet for at et hotellet kan blokere et værelse.

Q: Hvorfor strejker tilbuddene sig over perioder?

A: Tilbud der kan indfris over periode frem for en enkelt dato hjælper rejsende med at binde sig op på et hotel tidligere; det er ikke nødvendigt at kende sit individuelle rejseforløb eftersom der er flere forskellige datoer at rejse på. Når den rejsende kender sit individuelle rejseforløb kontakter han TravelAsOne for at indfri sit garantibevis og gøre sin endelige hotelreservation. På den måde kan mængderabatterne tilpasses den enkeltes rejseforløb og muligheder.

Q: Er det nødvendigt at være en del af en gruppe?

A: Vores koncept sørger for at du undgår, at være en del af en gruppe. Det er blot en effektiv måde at aktivere en mængderabat. Til dem som ønsker at komme i kontakt med andre tilmeldte findes der et seperat samtale forum.

Q: Er TravelAsOne et rejsebureau?

A: Nej, TravelAsOne er en bookingportal. Vi samarbejder med hoteller og hjælper dem med at erhverve kunder. Flybilletter, transport og andre elementer på rejsen håndtere vi ikke - dette går imod rejsegarantifonden's bestemmelser.

Q: Hvad menes der med først til mølle-princip?

A: Er der bestemte datoer hvorpå de tilmeldte skal rejse er det den der reserverer sit hotel først på en specifik dato, der har størst sandsynlighed for at få den ønskede dato, frem for en der gør det senere. TravelAsOne garanterer ikke for hotelreservationer på en specifik dato, men i specifikke perioder. Det fremgår hvornår en hotelreservation senest skal laves af gruppeinformation og tillige den mail hver tilmeldte har modtaget. Under tilmeldingsaktivering oplyser den enkelte tilmeldte hvilken dato personen ønsker. Når tilmeldingskravet er indfriet laver TravelAsOne den endelige hotelreservation ud fra den tilmeldte ønskede datoer. Fremgår det at hotellet ikke har plads på den ønskede dato vil TravelAsOne kontakte kunden med en anden dato, der passer bedre.

Q: Hvad sker der hvis hotellet går konkurs eller afviger fra aftalen?

A: Er tilfældet at hotellet går konkurs eller afviger fra aftalen OG endnu ikke har modtaget en betaling jævnført mængderabatten får rejsende sine penge retur. Har hotellet allerede modtaget betaling er det individuel rejseforsikringssag. TravelAsOne kan desværre ikke forhindre uforudsete hændelser dog kan vi gøre vores bedste for at rette op på dem.

Q: Har TravelAsOne repræsentanter på destinationerne?

A: Nej, men vi har 24/7 timers service telefon.

Q: Hvis jeg pludseligt ikke kan rejse, kan jeg så videresælge mit garantibevis til en anden?

A: garantibevis er unikt og er knyttet op på et navn. Kan den rejsende ikke rejse i perioden kan garantibeviset forsøges videresælges på TravelAsOne til en anden. Dette skal ske i samråd med en TravelAsOne administrator.

Q: Hvad er en tilmeldingsaktivering?

A: Ved gruppetilmelding fremsendes en tilmeldingsmail. Af mailen fremgår det at tilmeldingen skal aktiveres inden for 3 dage og hvordan dette gøres. Der skal indtastes fuldt navn, særlige hensyn skal oplyses og endeligt skal TravelAsOne vilkår og betingelser accepteres. Er tilmeldingen ikke aktiveret inden for 3 dage bliver den tilmeldte automatisk frameldt.

Q: Kan jeg invitere en ven og få 10% yderligere rabat?

A: Ja det kan du. Få din ven til at oprette en bruger på TravelAsOne og få ham til at tilmelde sig rejsen. Når dette er gjort modtager du en unik kode du kan bruge.

Q: Støtter TravelAsOne det lokale?

A: Turismen har en negativ indflydelse på lokalsamfundet i mange lande. Som turister opholder vi os ét sted, bruger hovedparten af vores penge ét sted - det er en yderst begrænset sum af penge, der går til lokalbefolkningen. I takt med at TravelAsOne håndtere mængder af rejsende har vi et ansvar for turismen påvirkning på lokalsamfundet. Vi vil skabe transperens og gennemsigtbarhed ift. hvordan turismen påvirker samt gavner lokalsamfundet. 10% af TravelAsOne overskud går til lokalsamfundet i form af vedligeholdelse samt udvikling af deres skoler. Fremtidens børn har en stærk indflyldelse på turismens udvikling, påvirkning og indflyldelse. De 10% af TravelAsOne's overskud der går til lokalsamfundet dokumenteres og resultatet vises. Alle på TravelAsOne og udefrakommende vil tydeligt kunne se hvem pengene går til og hvordan de lokale pårøres.

Q: Hvem sammenligner TravelAsOne sine priser op imod?

A: Det er priserne på andre bookingportaler, der tilbyder det samme hotel i samme periode. Andre bookingportaler kan bla. være Expedia.com og Booking.com.

Q: Hvad gør jeg hvis, der pludseligt ikke findes flyafgange i perioden?

A: Så kontakter i TravelAsOne med det samme og så finder vi en løsning sammen. TravelAsOne undgår denne problematik ved at tilbyde hotelophold i hele perioder frem for enkelte datoer.

"Legende nemt!"
Det er legende nemt at få gruppe-rabatter. Tilmeld dig et tilbud, opnå tilmeldingskravet og få din rabat.

Individuelle rejser
Det er ikke nødvendigt at rejse som en gruppe - når et tilbud aktiveres bruges det individuelt.

Prisgaranti
Dynamiske priser baseret på tilslutningsaktivitet - jo større tilslutning, desto bedre priser.